2025 Kpss Sınavı ve Tarihi

John Wick

Admin
Yönetici
Bu yazımda ben biraz bu sınavı eleştirmek ve birazda tavsiyelerde bulunmak istiyorum. Uzunca bir emek verdiniz ortaokul, lise ve üniversite bittikten sonra tamda rahat bir nefes alacağınız zaman asıl maraton başlıyor.

Kpss evet yüzbinlerce insanın katıldığı hayallerine ulaşmak için gece gündüz emek verdiği o kara gün 2025 yılında kpss sınavları 13 Temmuz 2025 yılında yapılacak.

Her geçen yıl zorlaşan adeta insan beynini zorlayan bu sınav kamuda çalışmak isteyen insanların girdiği ve bir çoğunun çıkarken pişman olduğu en stresli sınavlardan biridir.

Üst üste 6 yıl boyunca bu sınava katılan kişiler olmasına rağmen her seferinde eli boş dönen binlerce insan etrafımda var. Kendini denemek için girende var hayatını tamamen bu sınava empoze edende var.

Bana soracak olursanız bence bu sadece bir sınavdan ibaret onca birikimi bir kaç saat içinde anlayamazsın veya bu senin başarısız olduğun anlamına gelmez.

Ben 3 defa bu sınava katıldım. 3. seferde ancak tutturabildim. 82 puan aldım.

Benim için birinci sınav ne ise son sınavda oydu genç kardeşlerime tavsiyem her şeyinizi buraya bağlamayın.

Sevdiğiniz alanlar varsa yönelin en basit örnek tır şoförümü olmak istiyorsunuz o mesleği yapın sanatçı mı olmak veya marangoz hiç fark etmez sevdiğiniz işlerin arkasında gidin Avrupa bunu yıllar önce yapmaya başladı.

Son zamanlarda üniversitelerden mezun olan bir çok inşaatçı var.
Bunlar çok iyi rakamlar kazanıyor. Şimdiden bu sınava girecek olan arkadaşlara da başarılar diliyorum. Sizde görüşünüzü paylaşabilirsiniz.

Son düzenleme:
zor bir yıl olacak gibi ayrıca söylediklerinin altına imzamı atarım :)

Geri