Neo Geo Oyunları Yüzlerce Oyun

John Wick

Admin
Yönetici
Herkese merhaba sizler için çok özel bir oyun arşivi hazırladık. Bu arşiv öğrencilerimize uygun babadan abiden kalma oyunlarda denebilir. Hepimizin büyüdüğümüz zaman oynadığımız çok keyif aldığımız arkadaşlıklarımızı pekiştiren atari oyunlarını sizler için tek dosya haline getirdik ve yükledik. Yalnız oyunları oynamak için bir kaç adımı takip etmeniz gerekiyor. İndirdiğiniz dosyayı masa üstüne çıkarın, Winkawaks dosyasına tıklayın dosya içine girdikten sonra 4.Sırada bulunan Winkawaks tıklayın. Hepsi bu kadar

Oyun açıldıktan sonra karşınıza böyle bir ekran görüntüsü çıkacak

Atari Oyunu 1.png
Bundan sonra yapacağınız işlem sol üst köşede File kısmına tıklayın ondan sonra Load Game kısmına tıklayın şöyle bir ekran açılacaktır.
Atari Oyunu 2.png
İşte bütün oyunlar karşınızda yüzlerce oyundan oluşan arşivden istediğiniz oyunu açıp oynayabilirsiniz. Oyundan bir görüntü paylaşıyorum.
Atari Oyunu 3.png
Tam ekran oynayabilirsiniz. Bazı içinde bulunan oyunları yazıyorum. Sorun yaşayan arkadaşlar forumdan yazabilirler.
İçindeki Bazı Oyunlar
Metal Slug Bütün Serileri
King Of Figters Bütün Seri
Art Of Figter
Fatal Fury
Snk Capcom Karakterleri
Street Hop
Street Fighter
X-men Bütün Seriler
Magic Sword

Daha binlercesi emülatör'ü dosya şeklinde yüklüyorum. Ayrıca bir şey yapmanıza gerek yok indirip direk oynamaya başlayabilirsiniz.

Rar Şifresi: eğitimhane.net

İndirme Linki

ah çocukluğum aklıma geldi

Geri