Forumdan Narin'i Kim Öldürdü?

Alesya

Moderatör
Son zamanlarda adeta hepimizin içini acıtan bir olay ile toplum olarak karşı karşıya kaldık. Diyarbakır'da 8 yaşında daha küçücük bir kız evladı Narin Güran maalesef boğularak dere yatağına atılmış olaydan günler sonra acı gerçek ortaya çıkmıştı. 4 tane zanlı göz altına alındı. Bunlar Narin'in annesi, ağabeyi, amcası ve Nevzat Bahtiyar geldiğimiz noktada cinayet bir türlü aydınlığa kavuşmadan her geçen gün yeni iddialar orta atılmaya başladı. Aile ağız birliği yapmışcasına katilin Nevzat Bahtiyar olduğunu söylüyor. Nevzat Bahtiyar ise katilin kendisi olmadığını amca Salim Güran olduğunu Narin'i öldürdükten sonra bana teslim edip bu cesedi yok et dediğini ileri sürüyor. Aylardır adeta toplumun sinir uçlarıyla oynayan bu olay bugün itibari ile mahkemenin başlamasına rağmen bir türlü aydınlatılmadı ve adeta 85 milyon insanımız bu olaya kitlendi. Bundan sonra yapacağımız yorum bize ait olacak ve biz öngörümüzü paylaşacağız. Bize göre şurası su götürmez bir gerçek zavallı kızımız Narin görmemesi gereken bir olaya şahit oldu ve sonucunda vahşice katledildi. Peki ama bu olay neydi? Şimdi burada muhtemel 2 tane olay üstünde duruluyor.
1.Olay Narin eve gitti ve ananesi ile amcasını uygunsuz bir şekilde gördü bunun sonucunda katledildi.
2.Olay Narin eve gittiğinde ağabeyi Enes Güran'ı kuzenleri ile uygunsuz gördü ve bunun sonucunda Narin'i öldürdü. Amca Salim Güran'da bu olay duyulmasın diye Narin'in minik bedenini Nevzat Bahtiyar'a verip onu yok etmesini söyledi.
3.Olay ki bana göre en önemlisi Nevzat Bahtiyar cinayeti işledi ve kendisi ile beraber daha önce husumet beslediği aileyi de parçalayarak karanlığa sürüklemek istedi.
Olayın neresinden bakarsanız bakın gerçekten yüreğimizi parçalayan bir olay herkes gibi bizde olayın bir an önce aydınlanmasını asıl suçluların ağır cezalara çarptırılmasını ve bir daha böyle olayların yaşanmamasını temenni ediyoruz.
naringuran.jpg

Cidden kötü konuşmamak için kendimi zor tutuyorum. Güzelim kıza nasıl canice kıydılar :(

Vicdansızlar bir insanın ailesi böyle olamaz

ip atmak istiyorum anlayan anladı

Allah cezalarını versin diyorum başkada bir şey demiyorum

Geri